Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
18.990 Ft
Menny.:db
Atlantis Rising (2nd edition)
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel

Youtube videók

Atlantis Rising (2nd edition)

18.990 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Elf Creek games

Leírás és Paraméterek

Atlantisz szigete, az otthonod, süllyed. Képes leszel időben megmenteni a néped?

Az Atlantis Rising egy kooperatív munkás lehelyezős játék, melyben együtt kell működnöd legfeljebb öt másik játékossal, hogy lakosokat helyezzetek le keresztül-kasul az otthonotokon, akik nyersanyagokat gyűjtenek, hogy megépítsetek egy kozmikus kaupt, amely megmentheti a népet. A parthoz közel lehelyezett munkások nagyobb jutalommal kecsegtetnek, azonban nagyobb eséllyel éri el őket az áradás, ezzel elveszítve akciójukat.

Minden körben a játékosok szerencsétlenség kártyákat húznak, amelyek megadott helyszíneket árasztanak el a folyamatosan zsugorodó atlantiszi partvonalon, vagy aláássák a lakosság megmentésére tett törekvéseiteket. Ezért sietnetek kell, hogy összegyűjtsétek a kapu megépítéséhez és működtetéséhez szükséges nyersanyagokat, mielőtt a sziget örökre eltűnik a hullámok alatt.

Ez a kiadás tartalmazza az összes új illusztrációt és grafikus dizájnt, amelyeket azért lettek megalkotva, hogy még nagyobb figyelmet szenteljenek a játék tematikus díszletének. Az athéniak támadása fázis le lett cserélve az istenek haragja fázisra, melyhez több stratégiai tervezés szükséges és fokozza a sürgősség érzetét. Most ahelyett, hogy munkásokat helyeznének egy atlantiszi flottára, a játékosoknak minden kör végén együttesen kell dönteniük egy adott számú térképlapka elárasztásában. Hogy további segítséget kapjanak feladatuk elvégzésében, a Tanácstag játékos képességek kiterjesztésre kerültek és nagyobb befolyással bírnak, továbbá a tudás pakli is hasonlóképpen újragondolásra és kibővítésre került. A változtatható kapu összetevők a megépítést követően nem szolgálnak egyszeri bónuszokkal, hanem új munkáslehelyező pontokat hoznak létre, ahova a játékosok elküldhetik az atlantiszi munkásokat, hogy akciókat hajtsanak végre a sziget megmentésének segítségére.

110 db 57,5*89-es és 10 db 70*110-es méretű kártyavédőre van szükség.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.