Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
10.990 Ft
Menny.:db
Catan A Hódítók Legendája – Kiegészítés a Lovagok és Városok játékhoz
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel

Catan A Hódítók Legendája – Kiegészítés a Lovagok és Városok játékhoz

10.990 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 490 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Piatnik

Leírás és Paraméterek

Körülbelül 570 évvel az első telepesek megérkezése után Catan szigetét felfedezték az óvilágból érkező tengerészek. A sziget ekkor virágzott, a kereskedelem és a tapasztalatcsere az óvilág országaiból érkezőkkel fellendítette a gazdaságot. De sajnos Catan gazdagsága vonzotta a barbárokat, akik fosztogatni kezdtek. A lovagoknak köszönhetően a Cataniak meg tudták állítani a barbár támadásokat. Az események a Catan Lovagok és Városok idejében játszódnak.

Száz évvel Catan felfedezése után az óvilág egy nagyhatalmú országa veszélyezteti Catan szabadságát és függetlenségét. A Hódítók Legendája három jelenetében átélhetitek ezt a korszakot. Catan északi területeit megtámadja egy erőteljes hadsereg, azzal a céllal, hogy meghódítsa a szigetet. A catani haderő parancsnokaiként meg kell akadályoznotok Catan megszállását, és el kell űznötök a barbár hódítókat CATAN szigetéről!

A Hódítók Legendája” nyújtotta játékélményetek akkor lesz teljes, ha a 3 jelenetet az átvonuló történetnek megfelelő játékkonstellációval játsszátok. Minden jelenet egy részlete Catan történelmének.

A Catan A hódítók legendája kiegészítés nem önálló játék!
A játékhoz szükségesek még a Catan Telepesei, valamint a Catan Lovagok és Városok Kiegészítés

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.