Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
29.990 Ft
Menny.:db
Kép 1/2 - CO2 Second Chance
Kép 2/2 - CO2 Second Chance
CO2 Second Chance
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel

CO2 Second Chance

29.990 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: 2
Gyártó: Giochix.it
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Leírás és Paraméterek

Az 1970-es években a világ kormányai soha nem látott energiaigénnyel szembesültek, és mindenhol sok új erőművet építettek ezeknek az igénynek a kielégítése érdekében, viszont ezek többnyire rendkívül szennyezőek voltak. Évről évre növekedett az általuk generált szennyezés, és senki sem tett semmit annak csökkentése érdekében. Ennek a szennyezésnek a hatása túlságosan nagy lett, és az emberiség elkezdte felismerni, hogy tiszta energiaforrásokon keresztül kell kielégítenünk az energiaigényünket. Felhívjuk a tiszta, fenntartható energiával kapcsolatos szakértelemmel rendelkező vállalatokat, hogy tegyenek javaslatot olyan projektekre, amelyek biztosítják a szükséges energiát a környezet szennyezése nélkül.

Ha a szennyezést nem sikerül érdemben csökkenteni, akkor mindannyiunknak vége.

A CO₂ játékban minden játékos egy energiaipari vállalat vezérigazgatója. A cél a szennyezés növekedésének megállítása, miközben kielégíti a fenntartható energia iránti növekvő igényt és természetesen profitál ebből. Elegendő szakértelemre, pénzre és erőforrásra lesz szüksége ezen tiszta erőművek felépítéséhez. Az energetikai csúcstalálkozók elősegítik a globális tudatosságot, és lehetővé teszik a vállalatok számára, hogy megosszák szaktudásuk egy részét, miközben még többet tanulnak másoktól.

A CO₂-ban minden régió bizonyos számú szén-dioxid-kibocsátási engedéllyel (CEP) indul. Ezeket a CEP-eket az Egyesült Nemzetek Szervezete biztosítja, és fel kell költenie, amikor a régiónak szüksége van egy projekt energetikai infrastruktúrájának telepítésére vagy egy fosszilis üzemanyag-erőmű megépítésére. A CEP-ket piacon lehet vásárolni és eladni, áruk a játék során ingadozik.

A pénz, a CEP-ek, a játékosok által épített zöld erőművek, az ENSZ-célok, az elért vállalati célok és a megszerzett szakértelem mind győzelmi pontokat (VP) jelentenek, amelyek a vállalat hírnevét övelik és amelyik játékosnak a legtöbb a pontja az nyer.Ha azonban a globális célokat nem sikerült teljesíteni akkor a bolygót sem sikerül megmenteni, így a játék idő előtt végetér. 

A CO₂ új, teljesen újratervezett kiadása egy teljesen új ikonográfiát, és egy teljesen új jobb szabálykönyvet tartalmaz, sok képpel a szabályok egyszerű megértése érdekében, kiegyensúlyozottabb játékmenetet, új eseményfedélzetet, továbbfejlesztett és korszerűsített mechanizmusokat, valamint továbbfejlesztett fa alkatrészeket. Ez a változat tartalmaz egy új kooperatív játékmódot, valamint a célokon alapuló szólójátékot is tartalmazza.

Vélemények

4.50
2 értékelés
1
1
0
0
0
2021. 05. 05. -
2021. 05. 03. -
Igazolt vásárlás
Maga a játék nem rossz, viszont az inzertet jobban megcsinálhatták volna (a regional agenda tile-ok egyszerűen nem mennek be a kialakított helyükre). Az inzert miatt vontam le egy csillagot.