Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
23.990 Ft
Menny.:db
Dominant Species Marine
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel

Dominant Species Marine

23.990 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: 4
Gyártó: GMT

Leírás és Paraméterek

Hatvan millió évvel ezelőtt - véget ért a nagy jégkorszak. A föld jelentős felmelegedésével egy különleges harc bontakozott ki a fajok között.
 

A Marine a klasszikus Dominant Species folytatása egy olyan játék, amely különleges módon képezi le az erőforrásokért való harcot: a nehéz körülményeket egy jégkorszak végén és a harcot, hogy alkalmazkodva teret nyerjenek a játékosok az általuk válaszott fajokkal.

Minden játékosválaszt a négy fő víziállat faj közül - dinoszaurusz, hal, lábasfejű vagy rákféle. Mindegyik a játékot nagyjából a természetes egyensúly állapotában indul. De ez nem fog sokáig tartani: mert valójában az fog számítani ki és hogyan mozog az élőhelyeken, hogyan jut térhez és hogyan népesíti be a tengereket.

A különleges játékmenet a játékosok a legkülönbözőbb élőhelyeken próbálhatnak boldogulni annak érdekében, hogy fajukat minél jobban megerősíthetsség. Lesz lehetősége a fajonak fejlődni, élőhelyet változtatni, vándorolni.

Vélemények

5.00
4 értékelés
4
0
0
0
0
2021. 07. 11. -
Igazolt vásárlás
2021. 04. 22. -
Minden igaz, amit mások eddig írtak róla. A szabályrendszer alaposan kidolgozott, jól felépített, szerintünk hibátlan. Kiegyensúlyozott játék, többféle stratégiával is lehet nyerni, menet közben is alakítható a játékos taktikája. Jól szimulálja a természetre jellemző erőteljes versengést. Egyetlen hibát említenénk: a leírások némelyike tág teret ad az értelmezésre, de ezen a játékosok közös megegyezésével könnyen túl lehet lendülni.
2021. 04. 14. -
Igazolt vásárlás
A sima Dominant Species játékhoz hasonló, más tematikával, de hasonlóan sokat adó játékélménnyel.
2021. 04. 04. -
Imádtam az eredeti Dominant Species -t, és az új, Marines kiadás méltó folytatása lett az eredetinek. Hatalmas a játéktábla, gyönyörűek a képek, a komponensek és a kidolgozás. Az új játékmechanikák alapján egy egészen másik, különálló játékról beszélünk, amely az eredeti mellett is jól elfér a polcon :)