Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
41.990 Ft
Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 1!
Escape Plan
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel

Youtube videók

Escape Plan

41.990 Ft
Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 1!
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Eagle-Gryphon Games

Leírás és Paraméterek

Egy sikeres bankrablást követően te és a tolvajtársaid meglapultok és élvezitek az életet. A pénz nagy része el van rejtve, a többi pedig üzletekbe lett fektetve szerte a városban. Minden a terv szerint halad, egészen ameddig a rendőrség áttörést nem ér el a nyomozásban. Vádaskodások és ujjal mutogatások kezdődnek, majd egy heves vita után úgy döntötök, hogy útjaitok elválnak.

Káosz veszi kezdetét, amikor a SWAT egységet bevonják és elkezdik lezárni a város kijáratait. Az egyetlen lehetőséged az, hogy elmenekülj a városból, mielőtt teljesen lezárják azt. Azonban szükséged van egy tervre – egy megfelelő útvonalra, amin keresztül elhagyhatod a várost, miközben a lehető legtöbb pénzt visszaszerzed.

Szívességet kell majd kérned és felbérelni a helyi bandákat, hogy tereljék el a figyelmet. A rendőrök lefizetése is jó ötlet, ez viszont nem lesz olcsó. Az álruhák is segíthetnek, de nem tévesztenek meg mindenkit. Ha ráállítod a rendőrséget a volt kollégáid nyomára, az nagyban növelheti a szökési esélyeidet, de a többi tolvaj is pontosan ezen töri a fejét…

Vajon sikerül neked a legtöbb pénzzel elmenekülni a városból, vagy a rendőrök le tudják zárni a várost, mielőtt meglépnél?

Az Escape Plan társasjátékban a játékosok tolvajok bőrébe bújnak, de befolyásolhatják a rendőrök lépéseit is minden körben. A rablók egy moduláris táblán mozognak, miközben igyekeznek elérni a legjobb helyeket, hogy megszerezzék a zsákmányukat és több pénzzel meneküljenek el a városból, mint a többi tolvaj. A rendőrök megpróbálják meghiúsítani a menekülési tervüket – ha szükséges, akár erővel is. A játékosok kártyákat játszanak ki, hogy saját szökésüket elősegítsék, a többieket pedig lelassítsák, továbbá akciókat hajtanak végre, hogy mozogjanak, valamint bandákkal, szállítókkal és besúgókkal lépjenek kapcsolatba.

A játék aszimmetrikus szerepeket tartalmaz, amiket küldetések jelölnek ki, melyeket a játékosok a rendőrök elől menekülés közben teljesíthetnek. A tolvajok szerepei egyéniek, minden játékos egyedül van. Végül az nyer, aki a legtöbb pénzzel menekül el.

A játék dizájnját híres, rablásokról szóló filmek ihlették.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.