Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
28.990 Ft
Menny.:db
Expedition Zetta
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel

Expedition Zetta

28.990 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: Ingyenes
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Volt már úgy, hogy felnéztél a csillagokra az égen, az univerzum csodájára és belül egy különös vágyat éreztél, hogy elutazz ezekhez a csillagokhoz, lásd a bolygókat és esetleg az élet jeleire bukkanj? Az Expedition Zetta űrhajók 3D modelljeit, lenyűgöző illusztrációkat és egy moduláris játékrendszert tartalmaz. Ebben az 1-5 fős játékban te és utazótársaid egy-egy országot képviseltek az első űrhajón, amely egy újonnan fejlesztett térhajtóművet használ. Célotok dacolni az ismeretlennel és felfedezéseket gyűjteni négy különböző csillagrendszerben. Bár össze kell dolgoznotok, egyikőtök kiemelkedő hírnevet és vagyont visz haza országának. Vajon te leszel az?

Az Expedition Zetta játékot 1-4 legénységi tag toborzásával kezditek, ezután pedig:

Fedezzetek fel különös bolygórendszereket, melyek véletlenszerűen generáltak a legújabb tudományos adatok alapján.

Találjatok különleges, korábban sosem látott új anyagokat.

Fejlesszetek exo-termékeket, amelyek előreviszik az emberi technológiát.

Bővítsétek tudásotok.

Találkozzatok új életformákkal, vagy az eltűntek romjaival és településeivel, illetve idegen civilizációkkal, melyek egyszerre kecsegtetnek veszéllyel és felfedezéssel.

Esetleg találkozzatok egy másik, csillagok között vándorló civilizációval, melynek tagjai akár a legénységetek tagjaivá is válhatnak, így az nem csak nemzetközi, hanem csillagközi is lesz.

Kövessétek a legénység tagjainak interakcióit, melyek románchoz, vagy intrikához vezethetnek, így segíthetnek, vagy akadályozhatnak is.

Minden játék máshogy alakul! Mindegyik négy bolygórendszerből áll. Miután együtt elrepültetek egy távoli csillaghoz, a saját legénységetekkel külön-külön utaztok a bolygók között, az élet jelei és különböző anyagok után kutatva, valamint exo-termékeket gyártva. Ha intelligens létformára bukkantok, interakcióba is léphettek vele. A hírnevetek elsődleges forrását felfedezéseitek adják.

A haladó játékban használható forradalmi Zetta Bolygórendszer Generátor annyi különböző csillagrendszert képes a játékban generálni, amennyi az ismert univerzumban létezik, mindegyik saját jellemzőkkel és névvel rendelkezik. Ezáltal nem lesz két ugyanolyan csillagközi utazás sem! A haladó játék térugrás fázisában a többi játékos legénységével is interakcióba léphetsz, hogy előnyökre tegyél szert. Románc vagy intrika is felléphet közöttük, változó hatásokkal.

A játékélmény mellett egy utazás során az Expedition Zetta játékban megismerhetitek a csillagokat és a planétákat, valamint megtapasztalhatjátok, milyen drágaköveket kinyerni egy három csillag alkotta rendszer gázóriásából, vagy életet találni egy lencse alakú galaxisban, illetve időkristályokat létrehozni egy szuperforró szuperóriás O színképtípusú csillag mellett.

Az Expedition Zetta rendelkezik egy alapverzióval, amely ideális az egész család számára.

Szeretnétek egy gyors játékot? Használjátok a gyors szabályokat!

Szeretnétek különleges kalandokat és találkozásokat hozzáadni a küldetésetekhez? Játsszatok egy vagy több hozzáadott specializált szabálymodullal!

Szeretnél egyedül játszani? A játék két különböző egyjátékos változattal is rendelkezik.

Először játszol a játékkal? Használd a játssz-és-tanulj oktató módot.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.