Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
11.990 Ft
Menny.:db
Fallout: Új-Kalifornia (kiegészítő)
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel

Fallout: Új-Kalifornia (kiegészítő)

11.990 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: 1
Gyártó: Delta Vision

Leírás és Paraméterek

Üdvözlet a napfényes Kaliforniából!

Ó, Kalifornia: napsütés, az óceán illata és radioaktív pusztaság, ameddig csak a szem ellát. Ez a sivár part menti állam egykor ékkőként tündökölt, ám a Világháború óta az Új-Kalifornia néven ismert régió káoszba süllyedt. Ami azonban nagyszerű hír! Ahol a káosz, ott a zsákmány!

Az Új-Kalifornia kiegészítő új küldetésekkel, társakkal, menedékekkel és tárgyakkal bővíti a Fallout társasjátékot. Egy új kooperatív forgatókönyv lehetővé teszi a játékosoknak, hogy összedolgozzanak, az új térképlapkák pedig kiterjesztik a játéktáblát a felfedezés öröméért. Süt a nap, irány a part! Vajon megvan-e benned az, ami Új-Kalifornia meghódításhoz szükséges?

JÁTÉKELEMEK
• Szabályfüzet
• 12 térképlapka
• 32 küldetéskártya
• 5 műanyag figura az induló játékelemekkel
• 6 forgatókönyvlap
• 2 5 pusztaság találkozáskártya
• 22 település találkozáskártya
• 6 k üldetésjelölő
• 19 menedék találkozáskártya
• 7 készségkártya
• 9 különleges kártya
• 6 kupakjelző
• 6 ellenségjelző
• 26 zsákmánykártya
• 21 eszközkártya
• 8 egyedi eszközkártya
• 6 frakciójelző

HASZNÁLATÁHOZ A FALLOUT: A TÁRSASJÁTÉK ALAPKIADÁS SZÜKSÉGES!

Vélemények

4.00
1 értékelés
0
1
0
0
0
2021. 05. 24. -
Ahogy már az alapjátéknál említettem, be is szereztem a kiegészítőt is. Hatalmas elvárásokkal, reményekkel vártam, hogy meg is érkezzen. Egykori hardcore Fallout fanként magasra tettem a lécet. a Bethesda által bitorolt 3. és 4. rész még véletlenül sem tartozik az igazi Fallout világához. Tudom, sokan megköveznének ezért a kijelentésért, ám lássuk be, az 1, 2 és Tactics fértek bele igazán a kritériumokba. Sokat olvastam a New California kiegészítőről. A régi játékokból ismert karakterek, helyszínek azonnal begyújtották bennem a nosztaliga lángot. Az első és második részből ismert elemek nagyon felvillanyoztak, hisz számomra ezek voltak az igazi Fallout-ok. Nagyon kreatív és fantáziadús új elemeket kaptunk a kiegészítővel. Szinte tökéletes, amit vártunk. Azonban hatalmas csalódás ért az első pár tesztjáték során. A kooperatív kampány valami borzalmas. Nem tudom, hogy sorozatgyártásban is előfordult-e a hiba vagy csak néhány példánynál, de a Scenario leírása hiányos. Teljesen értelmetlen, logikátlan és hézagos a mechanikája. Utána néztünk interneten az eredeti, angol verziónak. Teljesen világos utasítást adtak, hogy kell kezelni bizonyos dolgokat. A magyarban azonban félmondatok, üres helyek és rengeteg kérdés merült fel. Egyszerűen hibás nyomatatás. Amit persze kiküszöböltünk azzal, hogy az angol utasítást memorizáltuk és azt alkalmaztuk. Ennek ellenére újabb problémába ütköztünk. Mégpedig, hogy megnyerhetetlen a kampány. Hiába kooperatív, többen vagyunk, összedolgozunk, segítjük egymást, mégsem lehet nyerni. Néhány kör alatt legyőzhetetlenné válik az ellenfél és nem tehettek ellene semmit. 100%-ban a szerencsén múlik, hogy instant kill-es tárgyakat találjuk vagy vásároljunk igen rövid idő alatt. Nos, ez nem igazán sikerült, szinte sosem. Átlagosan olyan 8-10 kör alatt teljes vereség vár a játékosra. Teljesen kiábrándító és dühítő. Természetesen az alapjátékból ismert kampányok is bele kerültek csak bővítve az új elemekkel. Ezek szuperek és szórakoztatóak. Nagyon sokat ad a játékélményhez a kiegészítő és nagyon örülünk neki. Azonban az az egyetlen kampány, ami kooperatív, szerintem valami kísérlet, valami próbálkozás lehetett, de kiegyensúlyozni egyáltalán nem sikerült. Sokat ront az összképen, habár végeredményben azt kell mondjam, ezt a csalódást leszámítva nagyon jól hozza a megszokott Fallout élményt. Azt mondom, fanoknak még így is kötelező darab. A hibákért egyáltalán nem a Társasjátékpont elítélendő. Nagyon örültem, hogy az alapjátéknál és ennél is egy-egy személyes üzenetet kaptam. Nagyon közvetlenek és barátságosak. Hihetetlenül rövid időn belül meg is kaptam a rendelésem mindkét esetben. Összességében jó vétel volt, persze nem tökéletes. Ám csak ajánlani tudom.