Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
17.990 Ft
Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 1!
Kép 1/7 - Friedrich
Kép 2/7 - Friedrich
Kép 3/7 - Friedrich
Kép 4/7 - Friedrich
Kép 5/7 - Friedrich
Kép 6/7 - Friedrich
Kép 7/7 - Friedrich
Friedrich
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel
Termék címkék:
wargame winter sale

Friedrich

17.990 Ft
Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 1!
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: Ingyenes
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Győzd le Poroszországot, mielőtt a Cárnő meghal! Vagy legyél te II. Frigyes és küzdj a túlélésért bátor állhatatosságot, hirtelen ihletettséget és sztoikus nyugalmat ötvözve.

1756 nyarát írjuk. A hétéves háború előestéjén fél Európa szövetségre lép. II. Frigyes mély szomorúságba süllyed: vajon országa elpusztítását tervezik? Ez lenne hát Poroszország bukása, vagy éppen a dicsősége?

Mindenki egy ellen – de végül csak egyvalaki uralkodhat korlátlanul. A játékosok a Vén Európa térképén manőverezik tábornokaikat városról városra. Frigyesnek meg kell tartania mindegyik porosz tartomány egy részét, miközben a támadó hatalmak kegyetlenül felkutatják küldetéseik célpontjait. A taktikai kártyák okos használata döntő jelentőségű a győzelem szempontjából.

A Histogame és Richard Sivél egy új elképzelés mentén megalkották a Friedrich társasjátékot, amely egyesíti a tábla- és kártyajátékok varázsát. Pontosan követve a történelmet, ugyanakkor a szabályok vékony kerete közé szorítva, a Friedrich társasjáték tág teret nyújt a sakkszerű lépéseknek, és nagy hangsúlyt kínál a döntéshozásnak. Frigyes korába röpítve taktikai ügyeskedésekre válaszolsz, a játékot teletűzdelő anekdotákon mosolyogsz és megrökönyödsz azon, hogy milyen gyakran nem tudsz majd háromig számolni…

Megjegyzés: Gyakori félreértés, hogy a Friedrichben az olyan sors kártyák, amelyek kiejtenek egy-egy országot, egyben a játékosokat is kiejtik. A játékban nincs játékos kiejtés, csupán országok kiejtése, és egy játékos végül kevesebb országot irányíthat, mint amennyivel kezdett, de a sors kártyái soha nem ejtenek ki játékosokat.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.