Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
25.990 Ft
Menny.:db
Here I Stand 500th Anniversary Edition
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel
Termék címkék:
kockadobálós politikai wargame

Here I Stand 500th Anniversary Edition

25.990 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Előrendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: GMT

Leírás és Paraméterek

A „Here I Stand: Wars of the Reformation 1517-1555” több mint 25 év után az első játék, amely a kora 16. századi Európa politikai és vallási konfliktusairól szól. Kevesen tudják, hogy Luther Márton, Kálvin János, Loyolai Ignác, VIII. Henrik, V. Károly, I. Ferenc, I. Szulejmán, Magellán Ferdinánd, Hernán Cortés és Nikolausz Kopernikusz hőstettei mind a történelem eme szűk 40 éves szakaszába esnek. Ez a játék ezen periódus minden cselekményét lefedi egy egyedülálló kártyaalapú játékrendszer használatával, amely a korszak politikai és vallási konfliktusait egyetlen „ponttól-pontig” térképen modellezi.

A játékban hat főbb nagyhatalom van, mindegyikük saját győzelemhez vezető úttal: az ottománok, a Habsburgok, az angolok, franciák, a Pápaállam és a protestánsok.

A „Here I Stand” az első kártyaalapú játék, amely kiemelten magába foglalja a titkos alkukötést. Mint egy igazi hatoldalú diplomáciai küzdelem, a játék nagy hangsúlyt fektet a szövetségek építésére, melyre a körök előtti Diplomácia Fázisban, az asztaltól távol tartott tárgyalások útján kerül sor. Minekután azokban az időkben járunk, amikor Niccolò Machiavelli kiadta „A fejedelem” című mesterművét, az árulásra mindig van lehetőség, kiváltképp mivel a pakli tele van olyan eseményekkel és válaszkártyákkal, amelyeket bármely játékos kijátszhat, hogy keresztülhúzza a vezető nagyhatalmak terveit.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.