Disney Villainous Evil Comes Prepared

10.990 Ft
Cikkszám: RVN60001837
Átlagos értékelés: 1

A Disney Villainous: Evil Comes Prepared társasjátékban minden játékos egyet irányít a három Disney karakter közül, melyek mindegyike egy különböző Disney film gonosztevője, nevesül Zordon Az oroszlánkirályból, Yzma az Eszeveszett birodalomból és Patinyák professzor a Basil, a híres egérdetektívből. Minden játékosnak megvan a saját gonosztevő paklija, sors paklija, játékostáblája és 3D karaktere.

Egy kör során az aktív játékos egy eltérő helyszínre mozgatja a karakterét a játékostáblán, végrehajt egyet, vagy többet a helyszínen látható akciók közül (gyakran kártyák kézből való kijátszása által), majd kártyákat húz, amíg újra négy kártya nem lesz a kezében. A kártyák szövetségeseket, tárgyakat, hatásokat és feltételeket jelölnek. A kártyáidat kell használnod, hogy teljesítsd az egyedi győzelmi feltételeidet.

Az akciók egyike lehetővé teszi számodra, hogy kiválassz egy másik játékost, húzz két kártyát a sors paklijából, majd az egyiket kijátszd annak a játékosnak a táblájára, ezzel letakarva kettőt az egyik helyszín négy akcióhelyéből. A sors pakli hősöket, tárgyakat és hatásokat tartalmaz abból a filmből, amelyikben az adott gonosztevő szerepel, és ezek a kártyák teszik lehetővé a többi játékos számára, hogy kibabráljanak az adott gonosztevővel.

A Villainous: Evil Comes Prepared önmagában is játszható, illetve annak karakterei szembeszállhatnak a 2018-as Villainous alapjáték, valamint a 2019-es Villainous: Wicked to the Core különálló játék szereplőivel is.

136 db 63,5*88-as méretű kártyavédőre van szükség a játékhoz.

Gyártó: Ravensburger
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 490 Ft
Várható szállítás: 2021. október 19.
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Menny.:db
További információk a termékről