Suburbia 2nd Edition

19.990 Ft
Cikkszám: SUB2BEZ
Átlagos értékelés: 2

tt a Suburbia második kiadása frissített grafikákat, nagyobb lapokat tartalmaz, mint az eredeti játékban, kétoldalas eredménytáblát, GameTrayz tárhelyszervezőket és még sok minden mást!

Tervezz, építs és fejlessz egy kisvárost nagyvárossá. Hatszög alakú építési csempékkel lakó-, kereskedelmi, polgári és ipari területeket hozhatsz létre. A cél az, hogy a városod gyarapodjon, és nagyobb lakossággal rendelkezzen, mint bármelyik ellenfeled.

A Suburbia egy lapka lehelyezős játék, amelyben minden játékos megpróbál gazdaságot és infrastruktúrát kiépíteni, ami ösztönzi a népesség növekedését. Amint a város nagyobb lesz, megváltozik a jövedelme és változik a reputációja. A jövedelem növekedésével több készpénz áll rendelkezésre jobb és értékesebb épületek, például nemzetközi repülőtér vagy sokemeletes irodaház megvásárlásához. A hírnév növekedésével pedig egyre magasabb lesz a népesség - és a játék végén a legnagyobb lélekszámú várossal rendelkező játékos nyer.

Minden játék során a játékosok több olyan egyedi célokért küzdenek, amelyek a játék végén további lakosságot adnak - és az egyes játékokban rendelkezésre álló épületek eltérőek, így soha nem fogod kétszer ugyanazt a játékot játszani!

Gyártó: Bézier Games
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: Ingyenes
Várható szállítás: 2021. október 29.
Menny.:db
További információk a termékről