Root

17.990 Ft
Cikkszám: LED011000
Átlagos értékelés: 9

A Root egy kaland- és háborús játék, amelyben 2–4 ( „Riverfolk” kiegészítővel már 6-an is játszható) játékosok küzdenek az erdő irányításárért.

Az aljas Marquise de Cat elfoglalta a nagy erdőt, azzal a szándékkal, hogy kizsákmányolja azt. Uralma alatt az erdő állatai összefogtak, hogy a macskák uralmát leverjék. Ebben a harcban az Ellenállás igénybe veheti a kóborló Vagabondok segítségét, akik képesek az erdő tikos útjain is utazni. Bár egyesek szimpatizálhatnak az Ellenállás reményeivel és álmaval, ezek Vagabondok már elég idősek ahhoz, hogy emlékezzenek az egykor az erdőt irányító nagy ragadozó madarakra.

Eközben a régió élén a büszke, az Ellenállás új parancsnokot talált, aki reményeik szerint frakciójukat visszavezeti a régi érába. Az Erdő egy olyan harca készül, amely eldönti annak sorsát. Csak rajtatok játékosokon múlik, melyik csoport fog győzedelmeskedni végül.

A Root jelenti az aszimmetrikus tervezés fejlesztésének következő lépését. A Vast: The Crystal Caverns-hez hasonlóan a Root minden játékosa egyedi képességekkel és más győzelmi feltételekkel rendelkezik. A csodálatos, többször használatos kártyák segítségével még soha nem volt elérhetőbb egy igazán aszimmetrikus kialakítás.

A macskák épületeket építenek és behálózzák az erdőt, hogy teljes kontrol alatt tarsák azt. Fa gyűjtésével műhelyeket, fűrészmalmokat és laktanyákat tudnak építeni. Új épületek és mesterségek megszerzésével képesek megnyerni a játékot.

A Fészeklakók sólymai megküzdenek, hogy visszavegyék az erdőt. Minél több helyet kell elfoglaniuk és beépíteniük, mert amint eléri a rendezettség a kezelhetetlen szintet akkor új vezetőt kell válasszanak.

Az Ellenállás az árnyékban rejtőzködik, erőket toboroz és összeesküvéseket von ki. Lassan kezdenek, és a drámai késői játék felé mutatnak, de csak akkor, ha sikerül kordában tartaniuk a többi játékost.

Eközben a Vagabond a konfliktus minden oldalán játszik, hogy közben a saját győzelmét készítse elő. Együtt működik másfajokkal, hogy elnyerje bizalmukat kereskedjen velük és közben kincsek után kutathasson.

A Root-ban a játékosok vezetik a narratívát, és az egyes szerepek közötti különbségek páratlan szintű interakciót és újrajátszhatóságot eredményeznek. 

A játék a következő kártyafajtát tartalmazza:
107 db 63.5x88mm

Gyártó: Leder Games
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 990 Ft
Várható szállítás: 2021. szeptember 28.
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 1!
További információk a termékről