Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
18.990 Ft
Menny.:db
Kép 1/2 - Merv: The Heart of the Silk Road
Kép 2/2 - Merv: The Heart of the Silk Road
Merv: The Heart of the Silk Road
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel

Youtube videók

Merv: The Heart of the Silk Road

18.990 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: Ingyenes
Átlagos értékelés: 1
Gyártó: Osprey Games

Leírás és Paraméterek

Merv: A Selyemút szíve egy összetett gazdasági játék, amely a világ egykor egyik legjelentősebb városának felemelkedését és bukását ábrázolja.

A Merv-ben a játékosok a hatalom és a gazdagság megszerzéséért küzdenek a Selyemút menti városban. Bírósági cselszövések, a nagy mecsetnek történő időbeni adományok és a kedvező kereskedelmi megállapodások révén a játékosok megpróbálják a jólét lehető legnagyobb részét a maguk felé irányítani.

Eközben a városfalakon túl a mongol hordák közelednek. Ha segíted a várost a falak megépítésében, akkor a város fenn maradhat, de ha védelem nélkül marad, akkor együtt pusztul mindenki a várossal. Minden döntés fajsúlyos, és minden rossz döntés következményei súlyosak. Fenn maradhat-e a város?

Vélemények

5.00
1 értékelés
1
0
0
0
0
2021. 01. 26. -
Igazolt vásárlás
Kiváló euró, pozitív interakcióval.

Sok kis apró különlegességet rejt ez a remek, egyedi társas. Van benne részben közös cél (falépítés), de trükkös az is a befolyássávon való haladás mértéke miatt. Egymás házait is használhatjuk, de kis kompenzációt kap ekkor a másik fél, illetve viszonylag fontos benne a körönkénti játékossorrend, annak megvalósítása is ötletes (tevék). Továbbá a palotánál lévő saját kategóriájú pontozó, és annak aktiválása. Elsőre a mecsetsáv tűnik túl erősnek, de van mód kissé megnehezíteni az ott csúcsra törő dolgát, illetve több más működő stratégia is létezik, miközben a változó körülményekhez is alkalmazkodni kell folyamatosan és a legjobbat kihozni az adott helyzetből rövid és hosszú távon egyaránt. Alapvetően hárman és/vagy négyen ideális, de a kétfős játékban is van csavar, és teljesen működőképes, sőt plusz dolgokat kell figyelembe venni a nagyobb játékosszámhoz képest, tehát arra is ajánlott.
Magyar játékszabály is letölthető hozzá a megfelelő helyről.
Egyszóval kiváló, egyedi társas, gyönyörű grafikával és minőségi komponensekkel.