Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
27.990 Ft
Menny.:db
Next War Vietnam
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel

Next War Vietnam

27.990 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: GMT

Leírás és Paraméterek

A kínaiak több mint 2000 évig próbálták déli szomszédjaikat uralmuk alá hajtani. Utoljára 1979-ben, amikor a Kínai Népköztársaság megszállta Vietnámot annak Kambodzsa elfoglalása miatt. Az a háború nagyjából négy hétig tartott, majd Kína visszavonult, küldetését sikeresnek kikiáltva.

Most a régi ellenségek ismét egymásnak esnek. A Dél-kínai tenger nyersanyagokban gazdag területeiért tartó viszálykodásban mindkét oldal lassan a háború szakadéka felé sodródott. Ennek a napja most eljött.

A Next War: Vietnam a Next War sorozat ötödik játéka. Ez a játék visszahelyezi az cselekményt Ázsiába, a Dél-kínai tenger körüli puskaporos hordóhoz. Ezúttal azonban a kínaiak nem egy korlátozott megtorló hadjáratot terveznek, hanem egyszer és mindenkorra el akarják taposni a déli határuknál kialakuló fenyegetést, valamint erővel és fegyverekkel bebizonyítani, hogy a Dél-kínai tenger az övék. A Next War: Taiwan játékban bemutatott haditengerészeti szabályokra alapulva a játékosoknak ismét lehetőségük nyílik a Spratly- és Paracel-szigetekért, valamint Észak-Vietnám hegyvidéki dzsungelében harcolni.

Ha az Egyesült Államok beavatkozik, végre partra szállhat csapataival a Haiphong kikötőben és bevonulhat Hanoiba, azonban ezúttal, mint egy felmentősereg és korábbi ellenségének szövetségese. A kérdés az, hogy a régió többi országa hogyan cselekszik? Csatlakoznak valamelyik oldalhoz, vagy semlegesek maradnak?

A Next War: Vietnam lehetőséget biztosít a játék Next War: Taiwan-nal való kombinálására, továbbá az utóbbi játék szabályait alkalmazva szintén hozzáadható a Next War: Korea, amely így felér egy harmadik világháború Csendes-óceáni frontjával.