Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
19.990 Ft
Menny.:db
Offshore
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel

Youtube videók

Termék címkék:
hálózatépítős

Offshore

19.990 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

A norvég partok mellett található hatalmas olajkészletek környezetvédelmi szempontból nem jelentenek egyszerű témát, de kétségtelenül továbbra is az egyik legfontosabb hozzájárulója a Norvég gazdagságának. Az Offshore egy könnyű, stratégiai játék erről a rendkívül specializált iparágról.

A játék során a játékosok olajplatformokat építenek az Északi-tengeren. Az új olajmező megnyitása természetesen nem könnyű, mivel mind  technológiára, mind a játékosok közötti együttműködésre van szükség ehhez. A játkosok a következő három művelet egyikét hajtják végre körükben:

  • Technológia vétel
  • Olaj export (pénzt és pontokat szerzel vele
  • Olajmező nyitás, olatermelés

Az új olajmező megnyitása a legösszetettebb művelet: Önállóan vagy egy másik játékossal együtt rendelkezni kell a szükséges technológiával. Továbbá meg kell fizetnie a nyitási költségeket is. Hogy ki melyik technológiát használja, és hogyan osszák fel a játékosok a költségeket, abban a játékosoknak meg kell állapodniuk.

A játékosok ezután olajfúrást végeznek egy minijátékban: A játékosoknak el kell dönteniük, hogy milyen mélyre akarnak fúrni, miközben el kell kerülniük a túlzott nyomásképződést, mivel ez kitörést eredményezhet. A mező megnyitásához használt technológiák kombinációja a fúrást is különféle módon befolyásolja.

Az átmeneti együttműködések és a játékosok közös érdeke, ami egy izgalmas játékot eredményhet, amelyben a játékosok osztoznak sikerekben és kudarcokban egyaránt.


 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.