Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
6.990 Ft
Menny.:db
Race for the Galaxy Xeno Invasion
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel

Youtube videók

Race for the Galaxy Xeno Invasion

6.990 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Rio Grande

Leírás és Paraméterek

A Race for the Galaxy: Xeno Invasion az RFTG egyik kiegészítő játéka, amely a játéksorozat harmadik történetívét foglalja magában, amelyben a galaxis erőszakos, xenofób űrlények hullámainak támadása alatt áll, akiket Xenoknak neveztek el. A Xeno Invasion Xeno katonai (az idegenek által meghódított és elfoglalt) világokat, sajátos Xeno elleni hadsereget ad a játékhoz, valamint egy új kulcsszót: ANTI-XENO. Azért, hogy az új Xeno világok, a kulcsszó és a képességek megfelelő arányban legyenek, a Xeno Invasion nem játszható együtt a többi kiegészítő történetívvel.

A Xeno Invasion a középhaladó RFTG játékosokat célozza meg, megváltoztatva a Felfedezést kézzel kevertté módosítva. 51 játékkártyát ad az alapkészlethez és magában foglal egy bónusz Invázió Játékot, Termelés: Javítás és invázió kártyákkal, egy visszaverés-jelölővel, bunkerekkel és különféle számlálókkal.

A Xeno Invasion két új befejezést ad a játékhoz: a Xenok visszaverését, vagy az általuk való elbukást. A termelés fázisban a játékosok helyrehozhatnak megrongált világokat és árukat adományozhatnak a háborús erőfeszítések részére (ezzel VP-t szerezve). A játékosok szert tehetnek VP-re úgy is, ha kiveszik a részüket a Xeno támadók legyőzéséből és a legnagyobb Xeno elleni hadsereggel rendelkeznek, ugyanakkor elveszítik a sérült világok adta hasznot, amelyeket nem tudtak megvédeni (amíg meg nem javítják őket). A Xeno támadások a harmadik körtől kezdve minden kör végén megtörténnek, és általában kevesebb mint 30 másodperc alatt végbe mennek, hogy a játékosok rögtön visszatérhessenek a következő körre vonatkozó akcióik kiválasztásához.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.