Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
11.990 Ft
Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 1!
Root: Riverfolk Expansion
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel

Root: Riverfolk Expansion

11.990 Ft
Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 1!
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: 2
Gyártó: Leder Games

Leírás és Paraméterek

Új frakcióval bővül az erdő.

A Riverfolk bővítése a következőket tartalmazza:

  •     Új alaptörvény: A Riverfolk Company
  •     Új alaptörvény: A gyíkkultusz
  •     Egy Extra Vagabond
  •     Egy egyedi kártyatulajdonos
  •     Szövetkezeti forgatókönyvek
  •     A Bot Play szabályai
  •     Három további Vagabond változat

Ehhez a kiegészítőhöz szükség van a Root alapjátékhoz, ezáltal már 1-6 fő is tud játszani.

Vélemények

5.00
2 értékelés
2
0
0
0
0
2021. 01. 12. -
Azt kaptam, amit vàrtam a kiegészítőtöl. Lehet fokozni a frakciók egyediségét. Nagyon eredeti ötletek. Szép fejlesztői munka. Csak ajànlani tudom, de kizàrólag gémereknek.
2021. 01. 04. -
Az évtized egyik legjobb játéka! Cole Wehrle és Kyle Ferrin elhozták a COIN/ GMT tÍpusú WarGameket a nagy közönségnek egy pörgõs, de komplex, asszimetrikus játék formájában, ahol az erdõ kisállatai küzdenek meg egymással mind más-más cél érdekében. A Riverfolk kiegészítõ egy remek termék, ami 2 egyedi fakciót ad a játékhoz, engedélyezi egy második Vagabond részvételét, illetve bemutatja az autómatizált Marquise opciót. Két dolog van, amivel a játékot jobbá lehetne tenni véleményem szerint:

1. Uniformizált figurák. (A Riverfolk figurái vékonyabbak, mint az alapjátéké. Ha jól tudom ez egy gyártási döntés eredménye.)

2. Fejlesztett autómatizált Marquise. (A Riverfolk-ban bemutatott autómatizált Marquise már tovább lett fejlesztve a Clockwork kiegészítõben (Marquise 2.0) és igazából nem látok rá jó okot, hogy a régi típust adják el továbbra is a Riverfolk-ban.)

A Társasjáték Pont-tal kapcsolatban nagyon pozitív kép alakult ki bennem az elmúlt napokban. Remek árak, amik minden kompetitort alávágnak, illetve hozzáértõ és informált ügyfélszolgálat/ telefonos elérhetõség. Külön megemlíteném Dánielt, aki nagyon segítõkész és proaktív volt, ha bármi kérdésed van, õ biztos fog tudni segíteni!