Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
11.790 Ft
Menny.:db
Kép 1/2 - Ruins of Mars
Kép 2/2 - Ruins of Mars
Ruins of Mars
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel

Ruins of Mars

11.790 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Az év 2179, és a Föld jövője meglehetősen komornak tűnik. Az évsázadokon át tartó szennyezés tönkretette a földeket, és a nyersanyagok hiánya már kezdi elérni a kritikus szintet. Az elektromos járművek megjelenés, a napelemtechnológiák és más zöld energetikaimegoldások használata lelassította a pusztulást, de az előző generációk pusztítása megtette a hatását. Úgy tűnik, hogy az emberiség többsége feladta a reményt, de optimista felfedezők egy csoportja mégis a Marsra utazik, ami egyesek szerint megfordíthatja az emberiség sorsát.

A felfedezők azt remélik, hogy idegen civilizációk pusztulásának megértése segítheti őket, hogy a Föld pusztulásának megakadályozásában vagy legalább annak lassításában. Meg kell ismerniük a marsi technológiákat, megérteni a nyelvüket, és kerülniük kell a túl sok sugárzást az út során, hogy a lehető legnagyobb presztízst gyűjtsék. Továbbá, hogy a felfedezéseik megmenthetik a Földet, ahogy ismerik.

A Ruins of Mars-ban a játékosok versenyeznek tudásarzenáljuk bővítésért, megkísérelve megérteni az ősi civilizációk nyelveit, amelyek gyarmatosították a Marsot, és a gazdasági tevékenység központjává tették. A játékot a játékostábla irányítja, öt helyen és tizenegy közösségi cselekvéslapkán, amelyeket véletlenszerűen helyeznek el a tábla alatt. 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.