Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
17.990 Ft
Menny.:db
Space Empires Close Encounters Expansion
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel

Space Empires Close Encounters Expansion

17.990 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Előrendelhető
Szállítási díj: Ingyenes
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: GMT

Leírás és Paraméterek

A Space Empires: Close Encounters a Space Empires: 4X társasjáték első kiegészítője. Idegen fajok közelről néznek szembe egymással, miközben először találkoznak hajóra szállási ütközetekben és különböző típusú szárazföldi egységekkel való bolygóinváziókban. Az egyes idegen birodalmak erősségei és gyengeségei durván 20 egyedi faji képességben nyilvánulnak meg. A kiegészítő a játékrendszer modern természetét használja ki, hogy még több technológiai és menő sci-fi dolgot egyszerű megvalósításban adjon hozzá. Míg egészében való használatra lett tervezve, a kiegészítő moduláris és a játékosok dönthetnek úgy, hogy csak azon részeit használják belőle, amelyeket szeretnék.

A kiegészítő magában foglal továbbá egy tapasztalati rendszert, így a hajócsoportok idővel egyre gyakorlottabbakká válnak. Nagy előnyre tehetsz szert, ha életben tudod tartani a hajóidat! A játék több hárítást ad minden hajótípussal szemben, hogy az eltérő tapasztalati szinttel rendelkező csoportokat egymáshoz illessze. A birodalmad katonai akadémiái előnyt adnak az új csoportoknak a tapasztalat felhalmozásában.

Bemutatkoznak a csatahajók méretét meghaladó hatalmas titánok, melyek képesek vadászgépek hordozására és bolygók elpusztítására, de hátrányaik is vannak. A kérésnek megfelelően flottaszámlálókat és egy flottatáblát is tartalmaz a doboz. A faji előnyökön túl egyedi Idegen Technológiák is vannak, amelyeket nem-játékos Idegen bolygók meghódításával lehet megszerezni. Több technológia és valamivel több pénz is hozzá lett adva a játékhoz a nagyobb techfa miatt.

Új forgatókönyveket is tartalmaz a kiegészítő 3 és 4 játékos számára. Egy új idegen birodalom egyedül játszható forgatókönyvet is magában foglal, valamint még egyet, amelyben a játékos megpróbálhat legyőzni egy megszálló Űramőba sereget.

A Space Empires: Close Encounters vastagabb számlálókat is tartalmaz nem csak a kiegészítőnek, hanem egy teljes készletet az alapjáték számára is.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.