Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Törzsvásárlói kedvezmény

Szeretnénk nektek a köszönetünket kifejezni és a bizalmat viszonozni a törzsvásárlói programunkkal.

Minden igyekezetünkkel azon dolgozunk, hogy olyan online társasjáték boltot fejlesszünk, ahol pár kattintással a lehető legegyszerűbben és leggyorsabban megtalálja mindenki a számára ideális társasjátékot 3 éves kortól 99 éves korig. Ugyanakkora figyelmet fordítunk a megrendelések gondos és időben történő becsomagolására, hogy sérülésmentesen, megadott időre, eljussanak a megvásárolt játékok hozzátok. Az hogyha visszatértek hozzánk, az a bizalom és az elégedettség jeleit tükrözik számunkra, amely örömteli és pozitív visszacsatolás számunkra.

Törzsvásárlói kedvezmény programunk:

·      Már az első vásárláskor, ha regisztrálsz, minden elköltött 100 Ft után 1 törzsvásárlói pontot rögzít be a rendszerünk neked.

·     A második vásárlásnál amennyiben pl. 100 pontot összegyűjtöttél az előző vásárlásodból, akkor 100 Ft-tal csökkentheted a következő vásárlásodnál a megvásárolandó játék árát.

·     A hűségpontok csak a játékok vagy kiegészítők árából levonhatóak az egyéb szolgáltatásokra, mint szállítás, utánvét és ajándékcsomagolás azonban nem használhatóak fel.

·     A törzsvásárlói pontok 1 évig beválthatóak. Az 1 éves időtartam, az első pont összegyűjtése napjától kezdődik és 365 nap múlva fejeződik be.

·     Regisztrálás szükséges a programban való részvételhez, mert csak ezen a módon lehet nyilvántartani, hogy ki milyen összegű kedvezményt vehet igénybe a  jövőbeni vásárlásainál. Minden regisztrált Vevő a saját fiókjában nyomon  követheti az addigi összes vásárlását és értékét és pa pontjainak számát.

·     A pénztár felületen belül, a felhasználandó pontok megadásával lehetséges a beváltásuk.

·    A levonható kedvezményt nem szükséges az aktuális vásárlásnál felhasználni, hanem össze lehet gyűjteni, és a több alkalommal történt vásárlásból származó „kedvezmény összegeket”  egy későbbi vásárlásnál le lehet egy összegben vonni, a megrendelendő játék vagy kiegészítő árából.