Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
4.990 Ft
Menny.:db
Tranquility
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel

Youtube videók

Tranquility

4.990 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Előrendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Leírás és Paraméterek

Pattanj fel a Tranquility hajó fedélzetére és bonts vitorlát a paradicsom felé. Óvakodj azonban, ugyanis könnyen elveszítheted az időérzéked egy olyan vidéken, ahol a nappal beleolvad az éjszakába, neked pedig továbbra is meg kell találnod azt a különleges kis szigetet, melyet otthonodnak hívhatsz.

A Tranquility egy kooperatív kártyajáték, melyben a játékosoknak szigetekkel kell kitölteniük a tengert – pontosabban számozott sziget kártyákkal – és hazavezetniük a hajót, mielőtt bármelyik játékos kifogy a kártyákból. Fontos megjegyezni, hogy a Tranquility világában csak csendben lehet játszani.

A játék célja az, hogy a csapatnak be kell fejeznie a térképrácsozatot, mielőtt bármelyik játékos kifogy a lehetséges akciókból. A kártyákat úgy kell lehelyezni, hogy a rácsozat szám szerint növekedik a bal alsótól a jobb felső sarokig. Minden játékos nyer, ha sikerül befejezni a rácsot, valamint egy start és egy cél kártyát lehelyezni. A játékosok veszítenek, ha akár egyetlen játékos már nem képes kijátszani, vagy eldobni kártyákat a lentebb leírtak szerint. Azonban a játékosok nem kommunikálhatnak.

A játék körei az óra járásával megegyezően követik egymást, elsőként a legcsendesebb játékos kezd. Egy játékos köre során köteles az felsoroltak egyikét tenni: 1. lapot kijátszani, vagy 2. két lapot eldobni. Ezután annyi lapot kell felhúznia, hogy öt kártya legyen a kezében. A kártyákat úgy kell lehelyezni, hogy a rácsban a bal alsótól a jobb felső lapig szám szerint növekvő sorrendben kövessék egymást. Ha a kártya olyan lap mellé kerül lehelyezésre, amely már megtalálható a sorban, akkor annyi lapot kell kézből képpel lefelé eldobni, amennyi a különbség a két szomszédos kártyán található szám között, például, ha egy 5-ös kerül egy 3-as mellé, akkor két lapot kell kézből eldobni. Ez akkor is érvényes, ha a kártyák különböző sorokban vannak.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.