Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
13.990 Ft
Menny.:db
Wir sind das Folk!
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel

Wir sind das Folk!

13.990 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

1949: A második világháború miatt még mindig romokban heverő Németroszág két részre van szakítva, amint a hidegháború Vasfüggönye alászáll. Kelet- és Nyugat-Németország esküdt ellenségekké válnak, mindkettő meg akarja mutatni, hogy az ő rendszere felsőbbrendű. Melyikük épül újjá gyorsabban? Melyikük teszi népét boldogabbá? Szocializmus a Kapitalizmus, kollektivizmus az individualizmus ellen – melyik fog győzedelmeskedni?

A Wir sind das Volk! („Mi vagyunk a nép!” – a keletnémet tüntetők 1989-es szlogenje) társasjáték felidézi a megosztott Németország történelmét, a berlini légihídtól a berlini fal lebontásáig. A 84 egyesével megtervezett akciókártyák kijátszásának módjától függően minden játék különböző. Számos lehetséges stratégia van. Vajon Kelet-Németország megépíti a falat, vagy másképpen gátolja meg polgárainak kivonulását az országból?

Kelet a Nyugat ellen: te, mint játékos, Kelet-, vagy Nyugat-Németország szerepét öltöd magadra. Használd bölcsen az akciókártyáid. Építsd fel a gazdaságod, hogy a néped életkörülményeit javítsd. Ne maradj le, különben egyre terjedő zavargáshullámmal kell szembenézned. Továbbá nyerd meg a nemzetközi tekintélyért vívott versengést. A pontos tervezés a győzelem kulcsa. Ám légy óvatos! A legjobb tervek is kisiklanak az olyan események hatására, mint az 1973-as Olajválság, vagy a Hétfői tüntetések. Mindig felsejlenek a láthatáron olyan tömeges demonstrációk, amelyek megpecsételhetik a sorsodat.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.